Vi utbildar för ökad trygghet och produktivitet

Våra utbildningar har som mål att förbättra säkerheten och produktiviteten i alla typer av automatpressar, manuella pressar och kompletta pressanläggningar.

Målgruppen är all personal som arbetar i eller omkring pressar såsom operatörer, ställare och verktygskonstruktörer men även ett vidare grepp om företagets rutiner och flöden i det som påverkar pressens produktivitet.

Utbildning

Våra utbildningar & konsulttjänster

Riskbedömning

Riskbedömningar är enligt arbetsmiljölagen obligatoriskt. Vi genomför riskbedömningar för maskiner, med mplet att skapa en säker och effektiv arbetsmiljö för alla.

Grundkurs för pressoperatörer

Utbildningen är avgörande för att säkerställa arbetsmiljöregler och säkerhetsföreskrifter efterlevs. Minska riskerna för olyckor och skador på arbetsplatsen, särskilt när det gäller maskiner som kan vara farliga om de inte används korrekt.

Karro Burell

Marknad & Sälj 

Mobil +46 (0)76-2742830
E-post karolina.burell@olsons.se

Kontakta mig

Våra utbildningar, kurser och konsulttjänster strävar mot att förbättra säkerheten och produktiviteten i alla typer av pressmaskiner, oavsett om de är automatiska eller manuella. Målgruppen omfattar alla som arbetar inom eller i närheten av pressar, inklusive operatörer, ställare och verktygskonstruktörer. Vi fokuserar även på att optimera företagets rutiner och processer som påverkar produktiviteten inom pressarbetet. Tveka inte att kontakta oss med din förfrågan – vi ser fram emot att hjälpa dig!

Resultatet är ökad konkurrenskraft…

Vi ser ett stort behov och en starkt växande efterfrågan från våra kunder att säkerställa en hög säkerhetsnivå i kombination med en hög produktivitet i sina presslinjer. För att nå dit är det flera saker som ska finnas och fungera, och långt ifrån allt handlar om hårdvaran. Välutbildade och kunniga operatörer är direkt kopplat till ökad säkerhet och konkurrenskraft.

Operatören gör skillnad…

Människan är fortsatt den största faktorn som påverka arbetet i och omkring pressanläggningar. Med rätt utbildade operatörer utförs arbetet säkrare, ställtider minimeras och anläggningen kan trimmas för högre produktivitet och säkrare produktion

Vi kan hjälpa till…

För att kunna erbjuda ökad konkurrenskraft till våra kunder har vi lagt till nya kompetenshöjande utbildningar för operatörer, ställare och underhållspersonal. Vi erbjuder riktade utbildningar där målet är ökad säkerhet och nyttjandegrad i pressanläggningar.

Vill du jobba hos oss?

På Olsons arbetar vi effektivt och professionellt i alla led och ger alltid den bästa servicen. Vår personal trivs och drivs av framgång samt av att ha kul på jobbet.

Se alla lediga tjänster här