Riskbedömning

Optimera arbetsmiljön med vår Riskbedömning

I enighet med arbetsmiljölagen är alla arbetsgivare skyldiga skyldiga att utföra riskbedömningar som central del av sitt systematiska arbetsmiljöarbete. På uppdrag av våra kunder specialiserar vi oss på att utföra noggranna riskbedömningar, inte bara för pressar och presslinjer, utan även för andra maskiner där det finns potentiella risker och skador.

Vårt huvudmål: Din säkerhet och Verksamhetens Effektivitet

Riskbedömningar är nyckeln till att identifiera och minimera risker i arbetsmiljön. Genom att skapa en säkrare arbetsplats kan du inte bara följa lagen, utan ocksp säkerställa en välfungerande och produktiv verksamhet.

För vem är Riskbedömning för? För Alla!

Oavsett roll eller arbetsuppgifter på arbetsplatsen är riskbedömningar nödvändighet. Vi ser till att alla aspekter av arbetsmiljön, oavsett hur små eller stora de är, genomgår en noggrann riskbedömning.

För en säkrare, effektivare och mer modern arbetsmiljö, kontakta oss idag och låt oss hjälpa er med optimera er verksamhet

Infoblad- Riskbedömning PDF

Vill du jobba hos oss?

På Olsons arbetar vi effektivt och professionellt i alla led och ger alltid den bästa servicen. Vår personal trivs och drivs av framgång samt av att ha kul på jobbet.

Se alla lediga tjänster här