Optimering för pressoperatörer

Syfte:

Denna kurs ökar kunskapen och kompetensen hos de som arbetar ed presslinjen, vilket i sin tur kan leda till ökad produktivitet och effektivitet i anläggningen.

  1. Förståelse för anläggningens utrustning
  2. Optimering av pressparametrar
  3. Effektiva rutiner för verktygsbyten

Målgrupp: 

  • Pressoperatörer: Dessa är de personer som arbetar direkt med presslinjen och utför de dagliga arbetsuppgifterna Genom utbildningen kan de förbättra sin förmåga att hantera och optimera presslinjen.
  • Ställare: Stallare har ansvaret för att justera och konfiguurera pressverktyget och maskiner. Utbildningen kan hjälpa dm att förstå hur man bäst ställer in utrustningen för att uppnå önskade resultat.
  • Verktygskonstruktörer: Dessa personer är ansvariga för att designa och utveckla pressverktyg. Genom att delta i utbildningen kan de få insikt i hur deras konstruktioner påverkar anläggningens prestanda och hur de kan skapa verktyg som är mer effektiva och användarvänliga.

Sammanfattningsvis syftar utbildningen till att öka kunskapen och kompetensen hos de som arbetar med presslinjen, vilket i sin tur kan leda till ökad produktivitet och effektivitet i anläggningen

Infoblad-Optimering PDF

Vill du jobba hos oss?

På Olsons arbetar vi effektivt och professionellt i alla led och ger alltid den bästa servicen. Vår personal trivs och drivs av framgång samt av att ha kul på jobbet.

Se alla lediga tjänster här