Maskinskor

Vi har stor erfarenhet av vibrationsdämning av maskiner och marknadsför idag tre huvudlösningar. Dels standard maskinskor för normala förhållanden, avancerade vibrationsdämpare när kraven på dämpning är höga, och dels maskinmattor när speciellt fundament för maskinen är tillverkat.

sunnex_osm4

Maskinsko OSM

Med en genomtänkt och beprövad konstruktion samt goda nivelleringsmöjligheter gör Sunnex OSM till ett utmärkt val för de flesta förekommande maskintyper inom industrin som exempelvis pressar, verktygsmaskiner, stans- och präglingsmaskiner och formsprutningsmaskiner.
Sunnex förzinkade maskinskor finns i fem olika storlekar, för belastning från 50 till 5500 daN. Modell 1-5 passar de flesta maskintyper inom industrin.

qd3_small

Vibrationsdämpare Quiverdamper

Qviverdamper reducerar vibrationer upp till 90% och går enkelt och snabbt att installera. Det breda området gör denna lösning tillgängligt på maskiner utan viktgräns.
Mycket effektiv lösning vid automatpressar med problem med stomljud i fastighet och mark . Hanterar frekvenser upp till 10 Hz (600 slag/min) och anpassas efter varje enskild maskin.