Vi stärker vårt team!

Samuel Sollenby

Vi är glada att meddela att Samuel Sollenby återigen är en del av Olsons team som servicetekniker i Jönköpingsregionen.

Samuel har en gedigen bakgrund inom verkstadsteknik och har tidiare arbetet hos Olsons i sex år.

Efter en period i en liknande roll inom press- och bandhantering har han nu valt att komma tillbaka till oss.

Hans arbetsuppgifter inkluderar service, reparationer och felsökningar hos kunder inom press- och bandhantering. Samuel bor på sin släktgård tillsammans med sin sambo och två barn, där han ägnar sig åt sina intressen jakt, skog och lantbruk. PÅ gården har familjen hästar, får och två hundar.

 

"Det bästa med att komma tillbaka till Olsons är att få träffa och hjälpa mina kunder igen, vilket jag verkligen saknat! Det är också fantastiskt att återvända till ett härligt gäng kollegor. Jag trivs med att ha ett självständigt jobb och få skruva!" säger Samuel

Tidigare under året har vi på Olsons även anställt Mathias Hjelm som kommer att arbeta som servicetekniker runt Värnamo/Jönköping. Samt Mats Dahlkvist, servicetekniker i Mora.

 

Vi ser fram emot att ha Samuel tillbaka i vårt team och är övertygade om att han tillsammans med våra nya medarbetare, Mathias och Mats, kommer att bidra med både kompetens och engagemang.

Vill du jobba hos oss?

På Olsons arbetar vi effektivt och professionellt i alla led och ger alltid den bästa servicen. Vår personal trivs och drivs av framgång samt av att ha kul på jobbet.

Se alla lediga tjänster här