Vi representerar nu LVD i Sverige och Danmark och stärker vår serviceorganisation

Dyna-Press Pro Touch-B operator

Vi på Olsons har tecknat avtal med LVD, Belgien, som exlusiv distrubitör av LVD´s plåtbearbetningsmaskiner för Sverige och Danmark

LVD är en ledande tillverkare av plåtbearbetningsutrusning, inklusive lasermaskiner, stansmaskiner, kantpressar, automatiska och halvautomatiska panelbockar, gradsaxar och automationssystem, integrerade och stödjande av dess CADMAN-programsvit.LVD Industri 4.0-redo produkter och teknologi möjliggör smart tillverkning.

Vårt fokus på trygga maskininköp förstärks

Vi på OLSONS har varit verksamma i mer än 50 år med fokus på den nordiska marknaden. Vi har omfattande erfarenheter av försäljning och support av hydraul- och mekaniskapressar och representerar ledande maskin leverantörer.   Vi är kända för vår starka serviceorganisation med nätverk av servicetekniker strategiskt placerade över hela regionen. Dessutom erbjuder vi vi lager av reservdelar, maskin uppgraderingar, utbildning och underhålls support.

Vi nyförvärvade nyligen Trekomp Maskinservice AB, en serviceorganisation som stödjer ett brett spektrum av kantpress- och gradsaxmärken, vilket ytterligare ökar vår service expertis och fältservicenärvaro.

 

Personalen i tidigare LVD Scandinavia AB kommer i sin helhet inkluderas i Trekomp Maskinservice Ab från 1 juni 2024 för att ytterligare stärka  kompetens och support för LVD maskiner inklusive Pullmax maskinprogram

 

Vad kan vi hjälpa dig med;

Nya maskiner                     Support LVD                             Support Pullmax

marknad@olsons.se            fredrik.trotzig@trekomp.se        anders.sjostrand@trekomp.se

+46 70 681 30 15                +46 70 536 70 56                       +46 70 357 23 31

Vill du jobba hos oss?

På Olsons arbetar vi effektivt och professionellt i alla led och ger alltid den bästa servicen. Vår personal trivs och drivs av framgång samt av att ha kul på jobbet.

Se alla lediga tjänster här