LVD i produktprogrammet

Dyna-Press Pro Touch-B operator

Vi på OLSONS har tecknat avtal med LVD, Belgien, som exklusiv distributör av LVD’s plåtbearbetningsmaskiner för Sverige och Danmark

LVD är en ledande tillverkare av plåtbearbetningsutrustning, inklusive laserskärmaskiner, stansmaskiner, kantpressar, automatiska och halvautomatiska panelbockar, gradsaxar och automationssystem, integrerade och stödjande av dess CADMAN®-programsvit. LVD Industry 4.0-redo produkter och teknologi möjliggör smart tillverkning.

Vårt fokus på trygga maskinköp förstärks

Vi på OLSONS har varit verksamma i mer än 50 år med fokus på den nordiska marknaden. Vi har omfattande erfarenhet av försäljning och support av hydraul- och mekaniska pressar och representerar ledande maskinleverantörer. Vi är kända för vår starka serviceorganisation med ett nätverk av servicetekniker strategiskt placerade över hela regionen. Dessutom erbjuder vi lager av reservdelar, maskinuppgraderingar, utbildning och underhållssupport.

Vi förvärvade nyligen Trekomp Maskinservice AB, en serviceorganisation som stödjer ett brett spektrum av kantpress- och gradsaxmärken, vilket ytterligare ökar vår serviceexpertis och fältservicenärvaro.

Personalen i tidigare LVD Scandinavia AB kommer i sin helhet inkluderas i Trekomp Maskinservice AB från 1 juni 2024 för att ytterligare stärka kompetens och support för LVD maskiner inklusive Pullmax maskinprogram.

Efter denna integration kommer vår organisation att växa till nästan 40 anställda.

Stärker marknaden med större produktprogram och mer personal

Vill du jobba hos oss?

På Olsons arbetar vi effektivt och professionellt i alla led och ger alltid den bästa servicen. Vår personal trivs och drivs av framgång samt av att ha kul på jobbet.

Se alla lediga tjänster här