Tack för besöket!

Tack Elmia Plåt

Vi vill rikta ett varmt tack till er för att ni besökte vår monter på Elmia mässan. Det var ett nöje att träffa er och få möjlighet att presentera våra produkter och tjänster.

 

Vi är särskilt stolta över att ha presenterat det nya produktprogrammet från LVD och att kunna dela med oss av de senaste innovationerna inom vårt område. Dessutom är vi glada att kunna meddela att vi har utökat vårt team för att kunna hantera eftermarknaden på ett ännu mer välorganiserat och effektivt sätt. Detta innebär att vi kan erbjuda er ännu bättre service och support.

 

 

Vi hoppas att ni hade en lika givande och inspirerande tid på mässan som vi hade. Tack för ert engagemang och för att ni tog er tid att stanna till hos oss.

Er feedback och ert intresse betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att fortsätta dialogen och samarbetet. Om ni har några ytterligare frågor eller om det finns något mer vi kan hjälpa er med, tveka inte att kontakta oss.

 

Vill du jobba hos oss?

På Olsons arbetar vi effektivt och professionellt i alla led och ger alltid den bästa servicen. Vår personal trivs och drivs av framgång samt av att ha kul på jobbet.

Se alla lediga tjänster här