Lyckade besök hos Coiltech och Hürsan

Hürsan

Nyligen genomförde vi framgångsrika resor både till Coiltech och Hürsan i Turkiet, två av våra viktiga leverantörer. Dessa resor var av stor betydelse för att säkerställa kvaliteten och tekniska krav hos de maskiner vi investerat i för våra kunder.

Besök hos Coiltech

På vårt besök hos Coiltech genomförde vi en noggrann Factory Acceptance Test (FAT) för att inspektera och provköra de maskiner vi köpt. Tillsammans med fabrikens personal och våra egna tekniker verifierade vi att maskinerna uppfyllde våra högt ställda krav och specificeringar. Resultaten av detta var mycket tillfredsställande och bekräftade kvaliteten på Coiltechs produkter.

Besök hos Hürsan

Under vår tid hos Hürsan kontrollerade vi de verkstadspressar vi köpt och diskuterade möjligheten till anpassningar för att möta våra kunders unika behov. Hürsan erbjöd en rad alternativ, vilket gjorde det möjligt för oss att skräddarsy varje press för specifika ändamål. Detta besök stärkte inte bara vårt förtroende för Hürsans produkter, utan också våra relationer med dem som leverantör.

Under vecka 15 förväntas maskinen att anlända till vårt lager i Vingåker. Detta innebär att vi snart kommer att kunna erbjuda ännu fler alternativ för våra kunder, med presskrafter på 50, 100 och 200 ton.

Att ha dessa verkstadspressar på lager i Vingåker gör det möjligt för oss att leverera snabbt och effektivt till våra kunder, vilket är en del av vårt löfte att erbjuda enastående service och support.

 

Vi ser fram emot att fortsätta detta samarbete och fortsätta att erbjuda högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar till våra kunder. Tack till alla inblandade för ert engagemang och stöd under dessa resor.

Genom att komma närmare våra leverantörer och utveckla en djupare förståelse för deras verksamheter kan vi arbeta ännu mer effektivt tillsammans för att leverera optimala lösningar till våra kunder.

 

Vi ser fram emot att fortsätta detta samarbete och fortsätta att erbjuda högkvalitativa produkter och skräddarsydda lösningar till våra kunder. Tack till alla inblandade för ert engagemang och stöd under dessa resor.

Stärkta relationer och optimala lösningar

Vill du jobba hos oss?

På Olsons arbetar vi effektivt och professionellt i alla led och ger alltid den bästa servicen. Vår personal trivs och drivs av framgång samt av att ha kul på jobbet.

Se alla lediga tjänster här