Nyhetsbrev september

I september var det mest betydande för Olsons Maskinservice AB genomförandet av  Factory Acceptance Test (FAT). Snart kommer två bandanläggningar att monteras ihop på ORTIC i Borlänge, inklusive 75-ton Sangiacomo-pressar – en viktig affär för både Olsons och ORTIC.

 

Vi ser ökad efterfrågan på pressar och nya serviceavtal i våra orderblock. Framtiden ser ljus ut!

Den mest framträdande händelsen på Olsons Maskinservice AB under september var genomförandet av  FAT (Factory Acceptance Test). Inom en snar framtid kommer två bandanläggningar att transporteras till ORTIC i Borlänge. Dessa bandanläggningar inkluderar dubbelhaspar, bandriktare, valsmatare och två 75-ton Sangiacomopressar. Detta är en betydelsefull affär för Olsons och ORTIC, som snart kommer slutföras!

Vi ser flera förfrågningar på gällande nya och begagnade pressar och flera nya serviceavtal som lagts till i våra orderblock. Vi ser optimistiskt fram mot årets sista månader!

 

Stark höst startar med FAT (Factory Acceptance Test) i Vingåker, en helt ny presslinje som monterats och visas för kunden.

Vill du jobba hos oss?

På Olsons arbetar vi effektivt och professionellt i alla led och ger alltid den bästa servicen. Vår personal trivs och drivs av framgång samt av att ha kul på jobbet.

Se alla lediga tjänster här