Vi stärker vårt team!

Martin Svensson Servicetekniker i Skåne
Martin har arbetat som svetsare i 25års tid. Med tre vuxna barn var tiden nu inne att ta en förändring i arbetslivet. Med sin kompetens från verkstadsindustrin kommer Martin komplettera med kompetens och kunnande i regionen.
Olsons har öppnat sina armar och välkomnat Martin, vilket skapat en känsla av säkerhet och spänning inför framtiden hälsar Martin

Karro (Karolina) Burell Marknad & sälj
På huvudkontoret i Vingåker har jag nu startat min anställning och förstärker marknads – och försäljningsorganisationen. Med många års erfarenhet av sälj och marknadsföring från bygghandeln, kommer jag senast från rollen som platschef på Actic
Jag tar mig an utmaningen att göra det mest komplicerade maskinpratet intressant och engagerande. Jag är redo att övertyga en kund att köpa en press utan oro för framtiden med min attityd ” vi fixar det tillsammans” är jag säker på att vi kommer ha kul och känna framtidstro.