Vi breddar inom pressautomation

Vi har tecknat avtal med turkiska COILTECH om att ansvara för marknadsföring, försäljning och service av Coiltech´s hela produktprogram i de nordiska länderna inkluderande Sverige, Danmark, Norge och Finland. Coiltech har ett brett program för automatisering av pressar inkluderande bandmatningslinjer, transfersystem och pick-n-place enheter för ämnesmatning.

Med detta avtal breddar vi vårt program runt pressautomation som nu även inkluderar transfer och pick-n-place enheter för matning av ämnen.

Kort om Coiltech:
I sin produktionsanläggning omfattande 8500 m2 i Istanbul, har man sedan starten 2000 etablerat sig som en av Europas ledande aktörerna för automationsutrustning för pressar.
Idag är man 200 anställda med maskinleveranser genomförda till över 70 länder med Europa som sin tydliga hemmamarknad.
Läs mer om Coiltech på https://coiltech.com.tr/homepage/

Vi är entusiastiska över detta samarbete med Coiltech och möjligheten att bredda vår produktportfölj inom pressautomation. Detta kommer att ge våra nordiska kunder tillgång till ännu fler högkvalitativa maskiner och automationslösningar som hjälper dem att öka sin produktivitet och konkurrenskraft

Vill du jobba hos oss?

På Olsons arbetar vi effektivt och professionellt i alla led och ger alltid den bästa servicen. Vår personal trivs och drivs av framgång samt av att ha kul på jobbet.

Se alla lediga tjänster här