Vi stärker vår organisation

”För att kunna möta våra kunders framtida behov inom service och eftermarknad bygger vi nu en ny serviceorganisation”

Yrla

Yrla Karlsson Sten är anställd i den nya rollen serviceadministratör. Yrla har tidigare erfarenheter inom service och eftermarknad från ett större internationellt bolag. Yrla kommer att vara ansvarig för implementering av våra nya digitala rapporteringsverktyg och vårt nya resursplaneringssystem där hennes erfarenhet från andra branscher är ett välkommet tillskott.

Yrla med bostadsadress i Vingåker om sin nya roll på Olsons Maskinservice AB

Jag har flera års erfarenhet av dagliga kundmöten via telefon/mail och resursbokning i både stora och medelstora företag, privat och kommunalt. Det ska bli spännande och jag är glad över att ha fått komma in i företaget just under denna expansionsfas där vi alla kan utvecklas tillsammans!

Själv är jag väldigt kreativ och positiv. Tecknar, bygger och grejar hemma. All ledig tid spenderar jag annars helst med min familj.

Mikael

Mikael Kolemainen stärker vår serviceorganisation ytterligare i rollen som servicechef där han kommer att ansvara för och utveckla vår verksamhet inom service och eftermarknad. Mikael har tidigare erfarenheter som försäljningschef samt servicechef från stora och medelstora industribolag och är en viktig kugge i vår fortsatta utveckling av produkter och tjänster.

Mikael med bostadsadress i Eskilstuna om sin nya roll på Olsons Maskinservice AB

Jag har lång erfarenhet av försäljning och ledarskap och jag ser fram emot att få vara en del av Olsons framtidsplaner med tillväxt och förvärv. Extra spännande är digitaliseringsfasen där Olsons utvecklar framtida lösningar för sina produkter, inte minst för service och eftermarknad. Jag ser det som attraktivt att få jobba i ett mindre bolag där man lättare ser helheten vilket ger en härlig och positiv gruppdynamik.

Privat så reser jag gärna med min fru och upptäcker nya platser, jag är även intresserad av bilar.

Oskar

Oskar Lindskog är vår nya ekonomi/HR-chef med fokus att vässa våra processer och modernisera våra arbetssätt och rapportverktyg inom administrationen. Vi välkomnar Oskar i organisationen där han kommer vara en viktig del i att leda företaget på rätt väg i våra expansionsplaner. Oskar kommer närmast från Ernst&Young i Katrineholm.

Oskar med bostadsadress i Katrineholm om sin nya roll på Olsons Maskinservice AB

Det som lockade mest med tjänsten var Olsons tydliga mål att växa och ambitiösa framtidsplaner, samt att få möjligheten att vara med och påverka organisationen i en mycket spännande fas.

Nu till sommaren är målet att spela mer golf och förhoppningen är även att lyckas få med mig sonen på ett par rundor. Annars följer jag mer än gärna Engelsk fotboll och allra helst favoritlaget Liverpool.