Möt oss på ELMIA PLÅT i maj

Under parollen Ökad Produktivitet i Pressar ställer vi ut på ELMIA Plåt i Jönköping den 10-13 Maj. Vi vill presentera hela kedjan från ett förebyggande underhåll som verkligen eliminerar oplanerade stopp, via rätt utrustning och automatisering runt pressen till utbildningspaket för pressoperatörer vid automatpressar.pmh_10-135_dt

På mässan finns vi i monter A08:14 där vi vill diskutera din möjlighet att öka produktiviteten vid drift med pressar. Vi vill visa ANALYSMETODER för att identifiera förbättringsmöjligheter i och omkring presslinjen som syftar till att förbättra produktiviten. En analys som berör allt från ett fungerande och förebyggande underhåll till utbildningsinsatser för operatör och ställare.

Vidare vill vi visa utrustning för automatisering av pressar. I montern visar vi bl.a.;

 

COIL END WELDER
En portabel klipp- och svetsenhet för sammanfogning av bandmaterial vid drift med bandrulle. Istället för den tidskrävande trädningsprocessen för varje coilbyte, kan man med denna enhet renklippa båda bandändarna och svetsa samman dessa. En operation som görs på några minuter och kraftigt reducerar ställ, inte minst i profileringslinjer.

 

FORWELL UTRUSTNING FÖR VERKTYGSVÄXLING.thule_operator
Ett nytt prisledande program som nu gör det ekonomiskt möjligt att utrusta fler pressar med system för enkel verktygsväxling. Programmet omfattar hydrauliska spännelement, rullister och verktygsarmar samt olika system för drivna verktygsvagnar. Thule operator.

 

FLEXI COMBI – PROGRAMVERK FÖR PRESSAR
Ett recepthanterat programverk som hanterar kamkurvor, kontrollsignaler och presskraftsmätning i automatpressar. Systemet ersätter dagens Meab programverk. Behöver Ni biljetter till mässan kontakta vår Ann Qvarnström på mailadress ann@olsons.se.