Tångmatarverk

Herrblitz har ett stort program av olika tångmatarverk för matning av en mängd olika material förutom vanlig stålplåt. Matarverken kan levereras med allt från enkla ventilpaket till avancerade styrsystem och utrustning såsom odrivna riktverk, vinkelhyllar och specialutföranden för specifika ändamål.

Herrblitz_Tångmatarverk_Modell_A-B-C

Modell A-B-C

Modellserien A-B-C är konstruerat för mindre materialdimensioner och vanligtvis för aktivering av matningscykeln mekaniskt, direkt av löparens rörelse. Monteras ofta direkt på pressverktyget. Finns för bandbredder mellan 50-100 mm och matningslängder upp till 250 mm.

Herrblitz_Tångmatarverk_Modell_BX-CX-DX

Modell BX-CX-DX

Modell BX-CX-DX är mellanstorleken men är liksom modell A-B-C konstruerat för aktivering av matningscykeln mekaniskt, direkt av löparens rörelse. Monteras ofta direkt på pressverktyget. Finns för bandbredder mellan 75-150 mm och matningslängder upp till 250 mm.

Herrblitz_Tångmatarverk_Modell_P-S-Z

Modell P-S-Z

Modellerna P-S-Z hanterar materialdimensioner upp till 3 mm och bredder upp till 300 mm. Dessa modeller utrustas oftast med elstyrda ventiler för aktivering av matningscykel och tånglyft vid drift med sökarstift.