Magnus Eldh – Ny VD på Olsons Maskinservice AB

Magnus Eldh VD

Magnus Eldh har av styrelsen utsetts till ny VD för Olsons Maskinservice AB med start under våren 2020. Magnus ersätter Tomas Olsson, som efter många som VD bestämt sig för att avsluta sin tjänst.

Magnus har lång erfarenhet inom B2B försäljning inom Svensk och utländsk verkstadsindustri samt ledande befattningar i mindre och mellanstora bolag. Hans erfarenhet passar väl in i den resa vi har framför oss.

Magnus med bostadsadress i Örebro ser fram mot sitt nya uppdrag;Olsons Maskinservice har sedan 70-talet byggt upp en nära relationer till sina kunder, ett gott rykte på marknaden och hög kompetens inom sitt verksamhetsområde.

– Vi är nu i starten av en spännande fas med höga tillväxtmål genom breddning av vårt erbjudande, fördjupat samarbete med våra befintliga kunder samt satsning på nya marknader.
– Framtidsplanerna kombinerat med familjeföretagets fördelar som korta beslutsvägar och hjärtat i verksamheten samt en tydlig framåtanda och vilja till utveckling var avgörande till att jag sökte mig till Olsons Maskinservice.

Tomas Olsson, som kvarstår som delägare, kommer fortsatt fungera som stöd i verksamheten samt arbeta med företagsutveckling och driva utvecklingsprojekt.