Förändringar i vårt Maskinprogram

Från och med Augusti 2016 kommer vi inte längre att marknadsföra och sälja ZANI pressar och SERVOPRESSE bandanläggningar. Vi kommer självklart fortsätta att utföra service och sälja reservdelar för dessa fabrikat.

Anledningen är att vi vill bredda vårt maskinprogram från Chin Fong och Tomac (Taiwan) och möta det växande intresset för större standardiserade pressar och kompletta presslinjer.

Intresset för vårt program från Taiwan visar sig främst från de kunder som fokuserar på helhetslösning för automatisering runt en standardpress, och som ofta äger sin verktygskonstruktion.

Fokus läggs på standardiserade verktyg med kassettsystem för snabba verktygsbyten. Även bandanläggningen fokuserar både på avhaspling och återhaspling för att ge ekonomi för korta, orderbaserade batcher och därmed ökad produktivitet och konkurrenskraft.

ChinFong är idag världens 5:e största leverantörer av mekaniska pressar med en årsvolym på över 2800 pressar/år och med presskrafter upp till 4000 ton.
Besök deras hemsida: www.chinfong.com.

Tomac är idag en av de marknadsledande leverantörerna av bandanläggningar för automatisk laddning av bandet samt avancerade lösningar för återhaspling och integrering av magasin och coilvändare för bandrullar. Besök deras hemsida: www.toptran.com.tw

 

cf_400t cftomac